Tang Soo Do voor tieners en volwassenen

Altijd al een zelfverdedigingssport willen doen of weer willen oppakken?
Tang Soo Do is uitstekend geschikt om op elk moment mee te beginnen!

Verschillende groepen tieners en volwassenen zijn actief bij Tang Soo Do karate vereniging Mudjeok e Yong. Tang Soo Do is uitermate geschikt om jezelf weerbaarder te maken en als zelfverdediging in tijden van nood toe te passen. Het is geschikt voor zowel jongens en meisjes als mannen en vrouwen en is niet aan leeftijd gebonden. Er is geen mentale kracht nodig, maar snelheid en behendigheid. Deze elementen zijn op ieders niveau aan te leren. Onder begeleiding van onze ervaren instructeurs train je op je eigen niveau.

Tang Soo Do Mudjeok e Yong heeft een rijke historie op het behalen van successen op wedstrijden, zowel nationaal als internationaal. Zo zijn meerdere leden van deze school (meervoudig) Nederlands-, Europees- en zelfs Wereldkampioen.

Twee keer per jaar vinden er examens plaats. Dan wordt men beoordeeld door een examencommissie en bevorderd naar een hogere graduatie (andere kleur band).

Weerbaarder worden? Fitter worden? Of juist mee willen doen aan (internationale) wedstrijden? Bij Tang Soo Do Mudjeok e Yong kan je trainen op elk niveau.

Benefits of Mudjeok e Yong

Klik hier voor de trainingstijden.