Wij gaan weer open!

We gaan weer open! Vanaf maandag 17 januari a.s. hervatten wij onze trainingen in de Sophiahal. Hopelijk zien we jullie vanaf volgende week weer terug bij onze trainingen! Tang Soo!

Fijne feestdagen!

Het sportjaar is voor ons eerder ten einde gekomen dan gehoopt. Via deze weg willen wij iedereen hele fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toewensen. Wij hopen in het nieuwe jaar snel weer van start te mogen gaan en iedereen in goede gezondheid terug te zien.

Trainingen afgelast tot nader bericht

Afgelopen vrijdag (26 november) zijn er nieuwe maatregelen aangekondigd met consequenties voor sportclubs en sportverenigingen. Vanaf heden geldt een sluitingstijd voor sportaccommodaties tussen 17:00 en 5:00 uur. Dat betekent dat dat ook gevolgen heeft voor onze trainingen. Daarom zullen onze trainingen tot nader bericht niet door kunnen gaan. Natuurlijk hopen … »

Examens 2021

Afgelopen week werden de jeugdexamens gehouden. Wij feliciteren alle geslaagden met hun nieuwe band, na een lange periode van trainen en hard werken. Tang Soo!

Zomervakantie

Van 19 juli t/m 29 augustus zijn wij gesloten. Vanaf 30 augustus gaan we weer van start met de trainingen. Wij wensen jullie een fijne vakantie!

Succesvol dan-examen

Een mooie afsluiting van het seizoen! Op zaterdag 17 juli deden KSN Marcel, KSN Jason, Sven en Robin examen voor hun (volgende) dangraad. Wij kunnen met trots vertellen dat zij allen zijn geslaagd. Wij feliciteren Marcel en Jason met het behalen van de 2e dan en Sven en Robin met … »

We gaan weer beginnen!

Vanaf vrijdag 2 april starten wij met de trainingen. Nu de maatregelen het weer toelaten en de dagen weer wat langer worden, gaan wij onze ‘deuren’ weer openen voor buitentrainingen. Helaas zijn trainingen op een binnenlocatie nog niet toegestaan. Alle leden hebben inmiddels een mail ontvangen met uitgebreide informatie. (Nog) … »